Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přijměte pozvání na jarmark

V sobotu 4. prosince 2021 od 9 do 13 hodin otevřeme u kostela sv. Jiljí ve Vlašimi Mikulášský jarmark pro charitu - bude se jednat o další ze série dobročinných jarmarků na podporu Komunitního centra ZAHRADA Charity Vlašim. Bude-li nepříznivé počasí, nenajdete nás na průjezdných chodnících kolem kostela, ale v Besídce.

Jarmark nabídne rukodělné výrobky s láskou vytvářené právě pro tuto příležitost. Těšit se můžete například na dřevěné výrobky, dárkové tašky a krabičky, drátované vázičky, stojánky na fotky, vzkazovníčky, svíčky a svícny, šperky, oříšky vloupané i celé, vánoční ozdoby, drobné dárky a mnohé další. Kdybyste sami chtěli přispět svými výrobky, nebojte se prosím nabídnout - kontaktujte prosím Miroslavu Ptáčkovou, tel: 731 363 994. 
 
Jarmarku bude už tradičně předcházet FARNÍ DÍLNA, při které rádi přijmeme vaše vlastnoruční výrobky, ale hlavně budeme pracovat na přípravě dalších věcí, které chceme na jarmarku nabídnout. Těšíme se na společnou práci a kreativní činnost v sobotu 13. 11. 2021 od 8 do 12 hodin v Besídce. Většina myslitelného materiálu bude na místě k dispozici.
 
Na závěr ještě VÝZVA: Hledáme ochotné lidičky, kteří by na jarmark připravili perníčky - jako drobný dárek pro příchozí děti, i jako "prodejnou komoditu". Můžete-li nám v tomto pomoci, prosím, kontaktujte Evu Holejšovskou (tel: 774379890).
Celý výtěžek jarmarku předáme Charitě Vlašim na Komunitní centrum.
 
Těší se na vás Mirka a Evi, hlavní organizátorky.

mikulassky-jarmark-2021-plakat.png