Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mezigenerační přátelské utkání ve volejbalu

Společenství manželů pořádalo v sobotu 3. března 2012 v tělocvičně v Radošovicích mezigenerační přátelské utkání ve volejbalu.

Volejbalové utkání proběhlo v přátelské atmosféře a bylo skutečně mezigenerační. Věkový průměr účastníků byl 28 let. Nejstarší hráč měl 51 roků, nejmladší Anežka 12 let a nejmenší účastnice Madlenka 7 let – ta si ale zatím vystačila s balónkem. Miluška Martínková, jediná nehrající osoba, se hbitě starala o občerstvení účastníků a dohlížela na přátelskou atmosféru.

Hrálo se téměř nepřetržitě od 14 do 17 hodin. Ke konci už, pravda, síly docházely, ale při rozhodujícím posledním utkání, které mělo ukázat, zda jsou lepší starší nebo mladší, vyhráli STARŠÍ. Jejich síla se projevila i v tom, že nabídli mladším možnost vše napravit v odvetě. Konečný výsledek 1:1 byl uspokojivý pro všechny, kdo si do Radošovic přišli zahrát.

Za družstvo mladých hrál i tajemný hráč TOTTI… Mohli jsme na vlastní oči posoudit, že jeho výkony u sítě jsou srovnatelné s těmi, které podává u ambonu.

Plakátek k akci