Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jarní prázdniny v Příchovicích

Ráno 3. února jsme se všichni sešli na vlašimském nádraží. Vůně ještě teplé sekané nás povzbudila k rychlému odjezdu. Přestože někteří z nás byli velmi unaveni, v autobuse panovala veselá atmosféra. Starší hýřili vtipem a mladším se rozsvítila očka při hraní her na mobilech. Asi po 3 hodinách jsme dorazili k příchovické faře zapadané sněhem, kde nás přivítali s otevřenou náručí.

Ještě toho dne jsme vyrazili na svah. Když jsme si jej dost užili, šli jsme na faru a tam jsme se převlékli do suchého oblečení. Následovala večerní bohoslužba. Po mši jsme zmrzlí odešli do fary na večeři. Na večer pro nás týmáci připravili pestrý program. Další dny probíhaly velmi podobně.

Kromě lyžování si pro nás dny připravily zajímavé zážitky, např. večerní hra, procházka na rozhlednu Štěpánku, večerní lyžování a zábavné hry. Celý pobyt panovala přátelská a dobrá nálada. Až na lehká onemocnění jsme zůstali všichni zdraví.

Na závěr bychom chtěli za všechny poděkovat Janě Dufalové, která zájezd zaštítila a celou dobu organizovala. Dále bychom rádi poděkovali všem našim maminkám a tatínkovi, kteří nám chutně vařili. Též děkujeme vlašimské farnosti, že nás v zájezdu podpořila. Velké poděkování patří faře v Příchovicích, faráři a týmákům za to, že nás přijali a pomohli nám prožít celý týden v propojení s Bohem.

Marika a Bára Műllerovy, Anička Vobecká, Váša Martínek,Honza Matějovský a Vojta Farion

Fotografie z akce jsou na Rajce.net, uživatelské jméno prichovice, heslo taktéž